Trailer Jerusalme Dateline 360

Adaugat la :  7.01.2021

De la COVID-19 la Acordurile Avraam și aliyah, vom trece în revistă cele mai importante evenimente din 2020, care vor continua să afecteze Israelul și Orientul Mijlociu în 2021.

La 35 de ani după ce a fost arestat pentru spionaj, fostul analist al Marinei SUA, Jonathan Pollard, și soția sa, Esther, au aterizat în Israel.

Pentru a patra oară în doi ani, israelienii se duc la urne, după căderea guvernului din decembrie.

Miracolul Shalva, cel mai mare azil pentru persoane cu dizabilități, aflat chiar aici, în Ierusalim. S-a descoperit un sistem unic de tunele subterane la Muntele Templului, din perioada celui de-al Doilea Templu.

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila