Trailer Realități și Perspective 14 decembrie 2020

Adaugat la :  14.12.2020

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la CBN aflăm că Hezbolah nu a fost mentionat în rapoartele UE despre Iran și că Marea Resetare a fost făcută publică la Forumul Economic Mondial din Davos, Elveția. Tot atunci aflăm de la TPS că Israelul este considerat lider mondial în domeniul înlocuitorilor alimentari, iar de la GNA aflăm despre o misiune evanghelică din S.U.A., care ajută fosta Uniune Sovietică și despre Bob Fu, de la CHINA Aid, care susține creștinii persecutați din întreaga lume.

În final vă invităm să urmăriți Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, vă dăm întâlnire marți seara, la orele 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila