Trailer Realități și Perspective 3 noiembrie 2020

Adaugat la :  2.11.2020

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, veți putea urmări un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la TPS veți afla despre ambasadorul Israelului la ONU, care a acuzat Autoritatea Palestiniană de respingere a păcii, despre susținerea Israelului la primul Forum Balcanic împotriva antisemitismului, despre guvernul ceh, care a declarat Hezbollah ca organizație teroristă, și despre respingerea comparației președintelui turc Recep Tayyip Erdoğan dintre statutul musulmanilor din Europa și cel al evreilor dinainte de Holocaust. Tot atunci Global News Alliance ne va informa că pentru aproape 20% dintre bisericile din SUA există pericolul să își închidă ușile anul viitor din motive financiare legate de restricțiile provocate de Covid-19. În final veți putea urmări Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, fiți alături de noi marți seara, la orele 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!