Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Trailer Realități și Perspective Magazin 10 noimebrie 2020

Adaugat la :  9.11.2020

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, veți putea urmări un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7.

Tot atunci veți afla de la TPS că Malawi este prima țară africană care își va muta ambasada la Ierusalim până în vara lui 2021 și că cel mai mare grup internațional de lideri musulmani, Consiliul Global al Imamilor, a adoptat recent definiția completă a antisemitismului cu modificările din 2016.

De asemenea, de la GNA veți auzi despre faptul că, pe parcursul carantinei, predicatorii creștini din Anglia au fost tratați ca neesențiali de către guvernul britanic, că Theovision International a inaugurat primul său stâlp multifunctional alimentat solar în Ghana, că zeci de membri ai Parlamentului britanic au cerut explicații guvernul Regatului Unit cu privire la decizia sa de a interzice închinarea publică în biserici și că Vocea Martirilor solicită credincioșilor din întreaga lume să li se alăture în rugăciune pentru creștinii persecutați la nivel global.

În final veți putea să urmăriți Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, fiți alături de noi marți seara, la orele 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.