Trailer Realități și Perspective Magazin 10 noimebrie 2020

Adaugat la :  9.11.2020

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, veți putea urmări un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7.

Tot atunci veți afla de la TPS că Malawi este prima țară africană care își va muta ambasada la Ierusalim până în vara lui 2021 și că cel mai mare grup internațional de lideri musulmani, Consiliul Global al Imamilor, a adoptat recent definiția completă a antisemitismului cu modificările din 2016.

De asemenea, de la GNA veți auzi despre faptul că, pe parcursul carantinei, predicatorii creștini din Anglia au fost tratați ca neesențiali de către guvernul britanic, că Theovision International a inaugurat primul său stâlp multifunctional alimentat solar în Ghana, că zeci de membri ai Parlamentului britanic au cerut explicații guvernul Regatului Unit cu privire la decizia sa de a interzice închinarea publică în biserici și că Vocea Martirilor solicită credincioșilor din întreaga lume să li se alăture în rugăciune pentru creștinii persecutați la nivel global.

În final veți putea să urmăriți Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, fiți alături de noi marți seara, la orele 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!