TRAILER Realități și Perspective Magazin 20 octombrie 2020

Adaugat la :  19.10.2020

Marți seara, la ora 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, veți putea urmări un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la TPS veți afla că prim-ministrul Benjamin Netanyahu a avut prima conversație oficială cu prințul moștenitor din Emiratele Arabe Unite și că aproximativ 1.300 de locuințe au primit autorizație de construire în Gush Etzion. Tot atunci veți fi informați de GNA că Samaritan’s Purse ajută în regiunea Jackson, Oregon, după incendiile devastatoare, că Mercy Ships a finalizat construirea vaporului Global Mercy – care va fi un vas de caritate, că întâlnirea de rugăciune pe timp de COVID-19 din Kiev a devenit o provocare, că Biserica Central Church of Christ își reia întâlnirile în clădirea bisericii și că în Manchester a fost interzisă rugăciunea și protestele pașnice lângă clinica pentru avorturi Marie Stopes. În final vă invităm să urmăriți Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri. Așadar, fiți alături de noi marți seara, la orele 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!

Intră aici dacă vrei să vezi toate edițiile emisiunii: https://alfaomega.tv/intelegereavremurilor/rsp

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.