Trailer Realități și Perspective Magazin 8 decembrie 2020

Adaugat la :  8.12.2020

Marți seara, la orele 20.00, în cadrul REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN, vă așteptăm cu un grupaj informativ de la colaboratorii noștri din studioul din Ierusalim al TV7, după care, de la TPS aflăm că Operațiunea Tzur Israel pentru repatrierea evreilor din Etiopia în Israel a demarat duminică, și că Motherson Group, un furnizor global pentru industria auto, și-a anunțat colaborarea cu compania israeliană de tehnologie curată UBQ Materials. Tot atunci, de la CBN aflăm despre avertizarea făcută de Consiliul Național de Securitate din Israel asupra unor atacuri ale israelienilor din străinătate, iar GNA ne informează că Frank Dennis, care și-a dedicat 33 de ani din viață slujirii în Taiwan, se întoarce aici pentru o sărbătoare, și că locuitorii din Honduras primesc ajutor de la Samaritan`s Purse după uraganele Eta și Iota. În final vă invităm să urmăriți Romanian Television Network Chicago cu scurtul lor grupaj de știri.

Așadar, vă dăm întâlnire marți seara, la orele 20.00, la REALITĂȚI ȘI PERSPECTIVE MAGAZIN!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila