Vera Meșter, Bistrița - Despre Alfa Omega TV

Adaugat la :  13.01.2020

Vera Meșter, Bistrița - Această echipă, Alfa Omega, are nevoie de susținerea tuturor creștinilor care se bucură de programele acestea. Chiar dacă Alfa Omega este în obiectiv, ca un vârf de lance, noi toți ceilalți, oameni de afaceri, care muncim în alte domenii, ar trebui în mod foarte conștient, să fim parteneri acestei lucrări. Lucrarea Alfa Omega este a noastră, a tuturor. Fiecare persoană care lucreză la editare și la realizarea acestor emisiuni, are o familie de susținut, are proprile nevoi. Așa că pe măsură ce noi suntem slujiți spiritual prin emisiunile acestea minunate, prin tot ce primim, cred că ar fi absolut natural ca familie a lui Dumnezeu să empatizăm cu cei care lucrează în această echipă. Cu alte cuvinte, împreună suntem o familie și trebuie să fim sensibili la nevoile celor care muncesc în acest domeniu. Pentru că așa cum noi așteptăm sprijin și suport, trebuie în primul rând să dăruim și totul va fi într-un echilibru Dumnezeiesc.

Află mai multe despre cine suntem, ce facem și despre proiectele noastre! Fii parte împreună cu noi la lucrarea de misiune prin media, partener Alfa Omega TV! https://alfaomega.tv/partener