Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Vremea Cercetării, cu Tudor și Mirela Pețan Calea, Adevărul și Viața 623

Adaugat la :  26.03.2020

În PREMIERĂ, deseară, de la 20:00: Vremea Cercetării, cu Tudor și Mirela Pețan | Calea, Adevărul și Viața 623

Isus a plans pentru cetatea Ierusalimului, care a ratat vremea cercetarii. Este important sa intelegem in aceasta vreme planul Domnului pentru fiecare dintre noi, pentru Biserica sa, pentru Romania si pentru toate natiunile. Este un moment de cercetare globala, cum nu a mai fost in istoria omenirii. Da, este o dezlantuire a puterillor intunericului, dar Dumnezeu este in control deplin, si EL va folosi fiecare situatie pentru a implini planul Sau. Un timp de rascruce pentru fiecare intre noi dar si pentru Romania!


Dă SHARE dacă ți se pare util ce vezi acum.


Alte ediții te așteaptă aici: https://alfaomega.tv/mediacenter/category/calea-adevarul-si-viata-talk-show

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.