Dincolo de bariere 10.2 - Marturii ale tinerilor de la Scoala de ucenici, Valcelele Bune, jud. HD

Adaugat la :  22.01.2015

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/

Aceasta editie a emisiunii Dincolo de Bariere prezinta patru interviuri acordate de studenti de la Scoala de Ucenici din Valcelele Bune, Jud. Hunedoara.

Cei patru tineri sunt vorbitori de limba romana, dar trei dintre acestia se remarca datorita faptului ca locuiesc in zone precum Replublica Moldova, Belgia sau Spania, elementul lor comun fiind dorinta de a-L cunoaste pe Dumnezeu mai mult, fapt care le-a condus pasii spre Scoala de Ucenici.

Cei patru tineri vorbesc in cadrul acestor interviuri despre ce i-a motivat sa se inscrie la cursurile Scolii de Ucenici, ce i-a impactat cel mai mult in timpul petrecut la aceasta scoala, iar fiecare dintre ei isi exprima perspectiva noua si dorinta de a se implica mai mult in a-L sluji pe Dumnezeu in comunitatile din care fac parte.