Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Dincolo de bariere 10.4 - Blerina Tusha (Albania) - partea 2/2

Adaugat la :  5.02.2015

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/

In a doua parte a emisiunii Dincolo de Bariere se prezinta povestea de credinta a Blerinei Tusha din Albania. Puteti vedea cum a dat roade samanta adevarului biblic, sadita in inima Blerinei de catre misionarii romani, pe vremea cand aceasta era inca copil.

Dumnezeu a facut minuni in casa Blerinei iar in prezent. Acolo, au loc saptamanal intalniri pentru copii. Inimile oamenilor din comunitatea musulmana din jurul Blerinei au devenit tot mai sensibile la relationarea cu crestinii. Astfel au luat nastere intalniri pentru femei organizate periodic cu ocazia vizitelor echipelor de misionari romani in Albania.

Fiind intrigati de impactul crestinilor asupra femeilor, sotii participantelor la intalnirile organizate acolo si-au exprimat dorinta de a participa si ei la acest gen de intalniri. Astfel Blerina si echipele de romani au din ce in ce mai mult de lucru pe campul de misiune din Albania.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.