Dincolo de bariere 10.5 - Angelika Wenger (Calan)

Adaugat la :  14.02.2015

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/

Angelika Wenger este o femeie a lui Dumnezeu care a trecut peste multe obstacole pentru a-si implini chemarea. Ea s-a nascut si a crescut in Germania. Angelika a auzit despre Romania pentru prima data prin intermediul unei scrisori. Scrisoarea a primit-o in timpul liceului de la o tanara de varsta ei. Au inceput astfel sa corespondeze si a venit sa o viziteze la putin timp dupa ce a implinit varsta de 18 ani. Aceasta experienta a aprins un foc adanc in inima ei.

O perioada a continuat sa slujeasca romanilor cu tot ce a avut la indemana. In acea vreme lucra intr-o librarie crestina din tara sa natala. Ulterior, ea a facut o vizita in Romania. Desi era inca foarte tanara, a fost prinsa cu biblii la vama si inchisa pentru o vreme. Cu toate ca cea experinta a fost dura, dragostea ei pentru Romania a ramas neschimbata.

A trecut printr-o serie de dezamagiri dar Dumnezeu nu a lasat-o sa renunte la focul care ardea in inima ei pentru acesta natiune. Calatoria slujirii ei a continuat mutandu-se pe meleagurile mioritice. Aici, a pus bazele Asociatiei Viata in Isus Hristos din Valcele Bune, iar viata ei s-a transformat de atunci intr-o aventura continua.

In prezent, Angelika Wenger isi da toata silinta sa traiasca o viata autentica pentru Hristos. In permanenta, ea incearca sa mentina un echilibru sanatos atat in viata de familie cat si in activitatea de misiune.