Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Dincolo de bariere 10.5 - Angelika Wenger (Calan)

Adaugat la :  14.02.2015

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/

Angelika Wenger este o femeie a lui Dumnezeu care a trecut peste multe obstacole pentru a-si implini chemarea. Ea s-a nascut si a crescut in Germania. Angelika a auzit despre Romania pentru prima data prin intermediul unei scrisori. Scrisoarea a primit-o in timpul liceului de la o tanara de varsta ei. Au inceput astfel sa corespondeze si a venit sa o viziteze la putin timp dupa ce a implinit varsta de 18 ani. Aceasta experienta a aprins un foc adanc in inima ei.


O perioada a continuat sa slujeasca romanilor cu tot ce a avut la indemana. In acea vreme lucra intr-o librarie crestina din tara sa natala. Ulterior, ea a facut o vizita in Romania. Desi era inca foarte tanara, a fost prinsa cu biblii la vama si inchisa pentru o vreme. Cu toate ca cea experinta a fost dura, dragostea ei pentru Romania a ramas neschimbata.


A trecut printr-o serie de dezamagiri dar Dumnezeu nu a lasat-o sa renunte la focul care ardea in inima ei pentru acesta natiune. Calatoria slujirii ei a continuat mutandu-se pe meleagurile mioritice. Aici, a pus bazele Asociatiei Viata in Isus Hristos din Valcele Bune, iar viata ei s-a transformat de atunci intr-o aventura continua.


In prezent, Angelika Wenger isi da toata silinta sa traiasca o viata autentica pentru Hristos. In permanenta, ea incearca sa mentina un echilibru sanatos atat in viata de familie cat si in activitatea de misiune.

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.