Dincolo de bariere 9.24 - Gheorghe Herghelegiu - partea 2

Adaugat la :  25.10.2014

Pastorul Gheorghe Herghelegiu prezinta in doua parti povestea vietii sale, a felului in care L-a descoperit pe Dumnezeu si a modului in care a ajuns sa slujeasca ca diacon iar mai apoi ca si pastor in mai multe sate din zona Moldovei. Aceasta este o marturie captivanta, presarata cu intamplari si dificultati specifice perioadei comuniste din Romania. Pastorul Gheorghe Herghelegiu, ajuns la varsat de 75 de ani, este un veteran al credintei, in felul sau, care a ramas statornic in pofida presiunilor care au intervenit in slujirea sa de-a lungul anilor.

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/