Dincolo de bariere 10.21 - Nicu Bratu (organizatia Alege Viata)

Adaugat la :  26.11.2015

In editia din aceasta saptamana a emisiunii Dincolo de bariere il puteti urmari pe Nicu Bratu, unul dintre misionarii Asociatiei Alege Viata din Bucuresti. Acesta va coordona evenimentul de celebrare, 25 de ani a acestei lucrari de misiune, care va avea loc in data de 28-29 noiembrie 2015 la Sala Palatului Ballroom, Bucuresti.

Nicu Bratu vorbeste despre modul in care el si sotia lui Cristina l-au primit pe Domnul in vietile lor prin intermediul lucrarii Alege Viata. Ca si misionari, acestia s-au implicat si in lucrarea cu studentii atat in tara cat si in Asia. In prezent, aceastia lucreaza cu studentii straini in Romania, vestindu-le Evanghelia, ca mai apoi acestia sa fie pregatiti ca si misionari in tarile lor.

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/