Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Dincolo de bariere 10.21 - Nicu Bratu (organizatia Alege Viata)

Adaugat la :  26.11.2015

In editia din aceasta saptamana a emisiunii Dincolo de bariere il puteti urmari pe Nicu Bratu, unul dintre misionarii Asociatiei Alege Viata din Bucuresti. Acesta va coordona evenimentul de celebrare, 25 de ani a acestei lucrari de misiune, care va avea loc in data de 28-29 noiembrie 2015 la Sala Palatului Ballroom, Bucuresti.

Nicu Bratu vorbeste despre modul in care el si sotia lui Cristina l-au primit pe Domnul in vietile lor prin intermediul lucrarii Alege Viata. Ca si misionari, acestia s-au implicat si in lucrarea cu studentii atat in tara cat si in Asia. In prezent, aceastia lucreaza cu studentii straini in Romania, vestindu-le Evanghelia, ca mai apoi acestia sa fie pregatiti ca si misionari in tarile lor.

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/

http://celebrare.ro

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.