PREMIERA: Ultima reforma - Sambata, 4 noiembrie 2017, ora 22, la AOTV

Adaugat la :  2.11.2017

In august 2014, Torben Søndergaard si producatorul de film Lebo Akatio au calatorit in SUA, pentru un week-end de ucenicizare si echipare. Pe drum, au simtit ca Dumnezeu le-a vorbit sa faca un film care sa ilustreze nevoia Bisericii de a fi reformata. In calatoria lor, au reusit sa inregistreze miracole impresionante si lucruri care nu mai fusesera aratate in niciun documentar. Mesajul difera de orice alte filme similare, deoarece vorbeste despre o miscare a oamenilor care incearca sa atinga o lume pierduta, care nu Il cunoaste pe Hristos. Acestia au descoperit ca oamenii au complicat lucrurile cu mult timp in urma, insa, daca ne intoarcem la Evanghelie, asa cum a fost consemnata in Faptele Apostolilor, vom vedea ca se intampla aceleasi lucruri ca in timpul primilor ucenici.

PREMIERA: Ultima reforma - Sambata, 4 octombrie 2017, ora 22, la Alfa Omega TV. Urmareste canalul Alfa Omega TV live online: http://alfaomega.tv/canal-tv/alfa-omega-tv

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.