InTouch 1937 - Numarati-va binecuvantarile - Charles Stanley

Adaugat la :  10.09.2019

Când ne gândim la lucrurile pentru care trebuie să fim veșnic mulțumitori, ne gândim la binecuvântările veșnice. Vorbim despre binecuvântările pe care Dumnezeul Atotputernic le-a pregătit doar pentru noi. Vorbim despre binecuvântările pe care nimeni nu ni le poate lua. Dacă L-ați acceptat pe Hristos ca Mântuitor, cine vă poate lua siguranța voastră eternă ? Nimeni.

Dumnezeu spune că suntem manageri, că suntem administratori. Suntem responsabili pentru fiecare aspect al vieții noastre. Suntem responsabili chiar și în domeniul finanțelor.

InTouch 1937 - Numarati-va binecuvantarile - Charles Stanley. Mai multe mesaje cu Charles Stanley (InTouch): https://alfaomega.tv/mediacenter/category/In-Touch-Charles-Stanley

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională