Marturie Cristina Grec - vindecarea copilului

Adaugat la :  4.07.2014

Cristina Grec a avut incredere ca Dumnezeu va face o minune in familia ei si ii va vindeca copilul care s-a nascut fara vedere.

Astazi, ea marturiseste faptul ca Luca a fost vindecat.

Tin minte ca am fost la un pediatru si acesta ne-a luat putin cam ca pe niste parinti absurzi, considerand ca nu vrem sa ne facem datoria naturala ca si parinti, sa tratam copilul, atunci cand i-am zis ca noi ne incredem in Dumnezeu. Nu am vrut sa-l contrazic pe medicul respectiv. I-am spus ca stiu ca medicii isi au partea lor, dar in cazul lui Luca va fi vorba doar de interventia lui Dumnezeu. Pentru ca el a fost vindecat fara nici o interventie chirurgicala, fara nici macar un medicament sau strop de picatura, nimic, doar din mana lui Dumnezeu!

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional. Alfa Omega TV editeaza, la fiecare doua luni, revista: "Alfa Omega TV Magazin".
Cod de conduită profesională

Organismul de reglementare sau de supraveghere competent este Consiliul National al Audiovizualului (CNA), cu sediul in Bd. Libertatii nr.14, sector 5, Bucuresti, tel: 40 (0)21 305 5350, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.