Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Marturie Cristina Grec - vindecarea copilului

Adaugat la :  4.07.2014

Cristina Grec a avut incredere ca Dumnezeu va face o minune in familia ei si ii va vindeca copilul care s-a nascut fara vedere.

Astazi, ea marturiseste faptul ca Luca a fost vindecat.


Tin minte ca am fost la un pediatru si acesta ne-a luat putin cam ca pe niste parinti absurzi, considerand ca nu vrem sa ne facem datoria naturala ca si parinti, sa tratam copilul, atunci cand i-am zis ca noi ne incredem in Dumnezeu. Nu am vrut sa-l contrazic pe medicul respectiv. I-am spus ca stiu ca medicii isi au partea lor, dar in cazul lui Luca va fi vorba doar de interventia lui Dumnezeu. Pentru ca el a fost vindecat fara nici o interventie chirurgicala, fara nici macar un medicament sau strop de picatura, nimic, doar din mana lui Dumnezeu!

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.