Marturie Cristina Grec - vindecarea copilului

Adaugat la :  4.07.2014

Cristina Grec a avut incredere ca Dumnezeu va face o minune in familia ei si ii va vindeca copilul care s-a nascut fara vedere.

Astazi, ea marturiseste faptul ca Luca a fost vindecat.

Tin minte ca am fost la un pediatru si acesta ne-a luat putin cam ca pe niste parinti absurzi, considerand ca nu vrem sa ne facem datoria naturala ca si parinti, sa tratam copilul, atunci cand i-am zis ca noi ne incredem in Dumnezeu. Nu am vrut sa-l contrazic pe medicul respectiv. I-am spus ca stiu ca medicii isi au partea lor, dar in cazul lui Luca va fi vorba doar de interventia lui Dumnezeu. Pentru ca el a fost vindecat fara nici o interventie chirurgicala, fara nici macar un medicament sau strop de picatura, nimic, doar din mana lui Dumnezeu!

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila