Cătălin Baciu, director Teen Challenge Vieți în lumină 3.14

Adaugat la :  25.06.2020

Cătălin s-a născut într-o familie sănătoasă, era iubit și avea succes, însă în adâncul inimii lui simțea un gol pe care nu-l putea explica. Căutarea lui după Dumnezeu a început în contextul unei relații cu o fată în a cărei trăire a văzut ceva din Dumnezeu. Cu cât era mai mare preocuparea lui pentru Dumnezeu cu atât acea foame devenea mai intensă. Astăzi, acea fată este soția lui, iar el este directorul centrului Teen Challenge din București. Asculți episodul 3.14 din emisiunea „Vieți în Lumină”. Alte mărturii poți asculta pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/marturii

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională