Cristina Trandafir - Marturia vindecarii fiului ei

Adaugat la :  6.07.2018

Deseori primim intrebarea „Alfa Omega, voi ce denominatiune repezentati?”. Alfa Omega TV este o lucrare crestina de media, fondata in anul 1994, cu larga deschidere interconfesionala. Asadar, raspunsul la intrebarea de mai sus este urmatorul: Nu reprezentam nicio denominatiune in mod deosebit, Il reprezentam pe Isus.

Un exemplu in ceea ce priveste diversitatea telespectatprilor nostri este Cristina, slujitoare in biserica Oastea Domnului, pe care am intalnit-o la conferinta „De la frangere, la viata din belsug” din Cluj-Napoca. Ea ne-a povestit cum datorita lucrarii noastre a invatat sa aiba o relatie personala cu Dumnezeu si sa nu mai depinda de alti oameni atunci cand se roaga.

Ai fost si tu vreodata incurajat de lucrarea noastra? Daca raspunsul este DA, nu ezita sa ne scrii in mesaj privat sau sa ne lasi un comentariu la acest video.

Poti sa sustii si tu lucrarea Alfa Omega TV prin rugaciune sau prin donatii https://alfaomega.tv/donatii