Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Cristina Trandafir - Marturia vindecarii fiului ei

Adaugat la :  6.07.2018

Deseori primim intrebarea „Alfa Omega, voi ce denominatiune repezentati?”. Alfa Omega TV este o lucrare crestina de media, fondata in anul 1994, cu larga deschidere interconfesionala. Asadar, raspunsul la intrebarea de mai sus este urmatorul: Nu reprezentam nicio denominatiune in mod deosebit, Il reprezentam pe Isus.

Un exemplu in ceea ce priveste diversitatea telespectatprilor nostri este Cristina, slujitoare in biserica Oastea Domnului, pe care am intalnit-o la conferinta „De la frangere, la viata din belsug” din Cluj-Napoca. Ea ne-a povestit cum datorita lucrarii noastre a invatat sa aiba o relatie personala cu Dumnezeu si sa nu mai depinda de alti oameni atunci cand se roaga.

Ai fost si tu vreodata incurajat de lucrarea noastra? Daca raspunsul este DA, nu ezita sa ne scrii in mesaj privat sau sa ne lasi un comentariu la acest video.

Poti sa sustii si tu lucrarea Alfa Omega TV prin rugaciune sau prin donatii https://alfaomega.tv/donatii

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.