Dumnezeu vorbește! 1.1 Remona Paul

Adaugat la :  2.10.2020

Dumnezeu e interesat de fiecare aspect al vieții noastre, iar experiența Remonei Paul ne-o adeverește. Remona ne povestește o parte semnificativă din viața ei. La examenul de licență a luat o notă mai mică decât se aștepta, deși era conștiincioasă, așa că a început să-și facă griji pentru viitorul ei. I-a spus Domnului oful ei cu privire la nedreptatea pe care simțea că a suferit-o. Iar El a ascultat-o. Urmărește videoclipul până la sfârșit pentru a afla ce s-a întâmplat mai departe.

P.S. Dumnezeu e în controlul tuturor lucrurilor și, cu toate că uneori circumstanțele par sumbre, El ne pregătește pentru ceva minunat.

Intră aici pentru materiale asemănătoare: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/intimitate-cu-dumnezeu

Dă like și distribuie dacă îți place și dacă vrei să îți aducem conținut asemănător. Sau, de ce nu, propune tu alte tipuri de materiale sau subiecte pe care să ți le oferim. Așteptăm să ne scrii sugestiile tale în secțiunea de comentarii.

Vizitează-ne, uite toate locurile unde te așteptăm:

-pe site: https://alfaomega.tv/

- pe Instagram: https://www.instagram.com/alfaomegatv/

- pe Facebook: https://www.facebook.com/alfaomegatv/

- pe pagina de Facebook „Știrile Alfa Omega”: https://facebook.com/StirileAlfaOmega

- pe Youtube: https://www.youtube.com/alfaomegatv

-pe canalul de televiziune Alfa Omega TV

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații