Dumnezeu vrea să dăm mai departe ce a pus în noi Mărturia Laviniei Ciungan

Adaugat la :  13.11.2020

Lavinia Ciungan este o tânără care Îl caută pe Dumnezeu. El ne-a promis că se descoperă celor care Îl caută, și își împlinește promisiunile. Vei fi încurajat ascultând mărturia deosebită despre cum a reușit să își înfrângă temerile și să se maturizeze prin credință, cu ajutorul Domnului. Dumnezeu vorbește în diverse moduri, trebuie doar să Îl căutăm și să fim atenți la ce vrea să ne transmită.

Iubim ceea ce facem, lucrăm cu drag pentru Dumnezeu și pentru oameni. Dacă vrei să afli mai multe despre proiectele noastre și cum poți tu să fii parte, dă click aici: https://alfaomega.tv/proiecte

Dă like, distribuie și abonează-te la canalul nostru ;-)

#fărăfrică #mărturiedeosebită

sidebar tvlive