Mărturia Corinei Pelin Vieți în lumină 3.7

Adaugat la :  5.05.2020

Corina este o mărturie vie a faptului că Dumnezeu se descoperă într-un mod personal celor care Îl caută din toată inima.

Corina Pelin a ales să Îl urmeze pe Dumnezeu încă din tinerețe. Totuși, simțea că nu Îl cunoaște cu adevărat pe Dumnezeu, iar în inima ei era o dorință arzătoare pentru a experimenta mai mult din El. Dumnezeu a ascultat rugăciunea Corinei, iar astăzi, ea este o mijlocitoare orașului Iași și se bucură să vadă puterea lui Dumnezeu în viața ei și a celor din jur.

Asculți episodul 3.7 din emisiunea „Vieți în Lumină”.

Alte mărturii poți asculta pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/marturii