Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Mărturia Corinei Pelin Vieți în lumină 3.7

Adaugat la :  5.05.2020

Corina este o mărturie vie a faptului că Dumnezeu se descoperă într-un mod personal celor care Îl caută din toată inima.

Corina Pelin a ales să Îl urmeze pe Dumnezeu încă din tinerețe. Totuși, simțea că nu Îl cunoaște cu adevărat pe Dumnezeu, iar în inima ei era o dorință arzătoare pentru a experimenta mai mult din El. Dumnezeu a ascultat rugăciunea Corinei, iar astăzi, ea este o mijlocitoare orașului Iași și se bucură să vadă puterea lui Dumnezeu în viața ei și a celor din jur.


Asculți episodul 3.7 din emisiunea „Vieți în Lumină”.

Alte mărturii poți asculta pe site-ul Alfa Omega TV: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/marturii

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.