Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Petru Bulica - Avortul are un impact emotional puternic, nu doar fizic

Adaugat la :  7.02.2018

„Avortul este o trauma pe care o simte si fatul. Stiintific s-a dovedit ca avortul reprezinta o suferinta foarte mare. Pentru femeia care ar fi putut deveni mama si a avortat copilul exista o trauma care o va urmari toata viata. Vindecarea sufleteasca si spirituala nu este usoara in acest caz. Sunt chiar barbati ce devin extrem de furiosi in momentul in care aud ca sotia lor a apelat la avort. Toate lucrurile au implicatii spirituale. Platesti pretul pentru fiecare lucru si consecintele urmaresc un om toata viata. Aceasta este o realitate ce e negata, dar cand stai de vorba cu oameni care au trecut prin asemenea traume, ramai uimit de cat de afectati raman acestia si cat de grea este mai apoi vindecarea si reabilitarea lor spirituala in ochii lui Dumnezeu sau in propria lor perspectiva. Cei care sufera de consecinte sunt: femeia cu pricina, sotul acesteia, parintii, medicii si toti cei implicati intr-un fel sau altul in procesul unui avort” spune pastorul bisericii baptiste Betel din Timisoara Petru Buliga.

Material extras din emisiunea Realitati si Perspective 040 - „Cultura familiei si pretuirea darului vietii”.

Urmareste emisiunea completa accesand link-ul urmator: http://alfaomega.tv/pro-viata/resurse...

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.