Petru Bulica - Avortul are un impact emotional puternic, nu doar fizic

Adaugat la :  7.02.2018

„Avortul este o trauma pe care o simte si fatul. Stiintific s-a dovedit ca avortul reprezinta o suferinta foarte mare. Pentru femeia care ar fi putut deveni mama si a avortat copilul exista o trauma care o va urmari toata viata. Vindecarea sufleteasca si spirituala nu este usoara in acest caz. Sunt chiar barbati ce devin extrem de furiosi in momentul in care aud ca sotia lor a apelat la avort. Toate lucrurile au implicatii spirituale. Platesti pretul pentru fiecare lucru si consecintele urmaresc un om toata viata. Aceasta este o realitate ce e negata, dar cand stai de vorba cu oameni care au trecut prin asemenea traume, ramai uimit de cat de afectati raman acestia si cat de grea este mai apoi vindecarea si reabilitarea lor spirituala in ochii lui Dumnezeu sau in propria lor perspectiva. Cei care sufera de consecinte sunt: femeia cu pricina, sotul acesteia, parintii, medicii si toti cei implicati intr-un fel sau altul in procesul unui avort” spune pastorul bisericii baptiste Betel din Timisoara Petru Buliga.

Material extras din emisiunea Realitati si Perspective 040 - „Cultura familiei si pretuirea darului vietii”.

Urmareste emisiunea completa accesand link-ul urmator: http://alfaomega.tv/pro-viata/resurse...

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

Descarcă aplicația mobilă „Alfa Omega TV” și fii la curent cu știri, recomandări și noutăți!

badge google play badge appstore

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi recepționat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4.
Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal și asociat unic: Pețan Tudor. Conducerea societății: Pețan Tudor: director general, coodonator programe; Pețan Mirela: director executiv; Mocofan Muguraș: director tehnic/dezvoltare.
Cod de conduită profesională

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.