Petru Bulica - Avortul are un impact emotional puternic, nu doar fizic

Adaugat la :  7.02.2018

„Avortul este o trauma pe care o simte si fatul. Stiintific s-a dovedit ca avortul reprezinta o suferinta foarte mare. Pentru femeia care ar fi putut deveni mama si a avortat copilul exista o trauma care o va urmari toata viata. Vindecarea sufleteasca si spirituala nu este usoara in acest caz. Sunt chiar barbati ce devin extrem de furiosi in momentul in care aud ca sotia lor a apelat la avort. Toate lucrurile au implicatii spirituale. Platesti pretul pentru fiecare lucru si consecintele urmaresc un om toata viata. Aceasta este o realitate ce e negata, dar cand stai de vorba cu oameni care au trecut prin asemenea traume, ramai uimit de cat de afectati raman acestia si cat de grea este mai apoi vindecarea si reabilitarea lor spirituala in ochii lui Dumnezeu sau in propria lor perspectiva. Cei care sufera de consecinte sunt: femeia cu pricina, sotul acesteia, parintii, medicii si toti cei implicati intr-un fel sau altul in procesul unui avort” spune pastorul bisericii baptiste Betel din Timisoara Petru Buliga.

Material extras din emisiunea Realitati si Perspective 040 - „Cultura familiei si pretuirea darului vietii”.

Urmareste emisiunea completa accesand link-ul urmator: http://alfaomega.tv/pro-viata/resurse...

sidebar tvlive
sidebar revista
facebook alfa omega tv
App mobila

Aplicația mobilă

badge google play badge appstore

Alte informații

Alfa Omega TV Production deține 2 licențe de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV și Alfa Omega TV Internațional.
Cod de conduită profesională