Donează     Rugăciune       TV LIVE                           
Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Vieti in lumina 1.13 - Marturie Niculaie Demblea

Adaugat la :  4.03.2016

Niculaie Demblea se naste in localitatea Buciumi Jud Salaj in anul 1927, de mic copil din clasa a IV-a acesta isi aminteste ca era pasionat sa citeasca revistele si cartile religioase pe care bunicul sau Ananie le avea, carti despre miscarea Oastea Domnului, si despre Traian Dorz.

Niculaie Demblea marturiseste ca avea gandul de a asculta de Dumnezeu inca de atunci desi nu intelegea complet ce inseamna lucrul acesta. Citind revistele Lumina Satelor si Isus Biruitorul publicate la Sibiu de catre fondatorul oastei Domnului parintele Iosif Trifa, Niculaie Demblea este atras si de cartile despre viata lui Iosif Trifa si il roaga pe bunicul sau se le imprumute de la badea Stefan un prieten al bunicului sau, astfel prin citirea acestor carti se intaresc convingerile lui Nicualaie cu privire la credinta in tot acest timp el partipa si la alte activitati publice unde aude Cuvantul predicat si in anul 1955 face o fagaduinta in inima sa ca se va intoarce la Credinta daca Dumnezeu ii va implini anumite dorinte materiale. Doi ani mai tarziu la varsta de 27 de ani, participand la nunta unui prieten aude Cuvantul predicat prin fratele Traian Dorz, si isi preda viata in mana lui Dumnezeu si face legamantul in cadrul Oastei Domnului Buciumi.

Impreuna cu prietenii, familia si apropiati Niculaie Demblea formeaza o adunare a Oastei Domnului la el in casa, Romania trecea in acea perioada prin colectivizare iar regimul comunist aflat la putere incepe persecutia impotriva Oastei Domnului, Militia ii amenda pe cei din Oastea Domnului iar acestia au ajuns sa se intalnesca pe ascuns in diferite locatii care se schimbau constant! Niculaie Demblea spune ca in acest timp de persecutie doar puterea Cuvantului si a Duhului Sfant a facut ca acesta lucrare sa mearga inainte.

Dupa revolutie numarul celor care erau in Oastea Domnului din Buciumi a crecut semnificativ, acestia reusind sa planteze si alte adunari ale Oastei Domnului in satele dimprejur.

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.