Vieti in lumina 1.14 - Marturie Loredana Marin

Adaugat la :  12.04.2016

Loredana Marin este o persoana care provine dintr-o familie care nu avut nici o legatura cu religia sau cu Dumnezeu, ea credea ca implinirea ei in viata va fi data prin sotul ei, Dumnezeu ii asculta rugaciunea si Loredana se casatoreste cu Bodo solistul unei trupe de muzica pop rock iar dupa un an de casatorie realizeaza ca sotul ei nu ii poate aduce implinirea pe care o cauta, isi aminteste ca ii spunea sotului ei despre nevoia nasterii din nou pe care o simtea desi nu era constienta atunci ce inseamna acesta.

Loredana Marin simtea ca nu poate inainta in casatorie din cauza trecutului ei, acesta situatie avea sa se schimbe dupa ce sotul ei Bodo este invitat sa sustina un concert de Paste intr-o biserica penticostala din Bucuresti, acesta fiind primul lor contact cu lucrarea evanghelica.

Dupa acest eveniment Bodo si Loredana hotarasc sa se boteze iar in urma aprofundarii Cuvantului lui Dumnezeu si a partasiei in biserica viata lor se schimba total avand de acum alte valori si prioritati.

mai multe marturii: http://alfaomega.tv/mediacenter/category/Marturii

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista
App mobila

Alte informații

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

Aplicația mobilă AO

badge google play badge appstore

 Alfa Omega TV - E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Tel.:+40 256 284913 | Fax:+40 256 284912

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.