Donează     Rugăciune       TV LIVE                 

Peste 10.000 de clipuri video vă stau la dispoziție oricând în MEDIACENTER-UL nostru: Știri, emisiuni, seminarii, predici, emisiuni, muzică, divertisment și multe altele.

Vieti in lumina 1.14 - Marturie Loredana Marin

Adaugat la :  12.04.2016

Loredana Marin este o persoana care provine dintr-o familie care nu avut nici o legatura cu religia sau cu Dumnezeu, ea credea ca implinirea ei in viata va fi data prin sotul ei, Dumnezeu ii asculta rugaciunea si Loredana se casatoreste cu Bodo solistul unei trupe de muzica pop rock iar dupa un an de casatorie realizeaza ca sotul ei nu ii poate aduce implinirea pe care o cauta, isi aminteste ca ii spunea sotului ei despre nevoia nasterii din nou pe care o simtea desi nu era constienta atunci ce inseamna acesta.

Loredana Marin simtea ca nu poate inainta in casatorie din cauza trecutului ei, acesta situatie avea sa se schimbe dupa ce sotul ei Bodo este invitat sa sustina un concert de Paste intr-o biserica penticostala din Bucuresti, acesta fiind primul lor contact cu lucrarea evanghelica.

Dupa acest eveniment Bodo si Loredana hotarasc sa se boteze iar in urma aprofundarii Cuvantului lui Dumnezeu si a partasiei in biserica viata lor se schimba total avand de acum alte valori si prioritati.

mai multe marturii: http://alfaomega.tv/mediacenter/category/Marturii

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.