Vieti in lumina 1.2 - Marturie familia Narita (Baia Mare)

Adaugat la :  17.12.2015

In urma cu cativa ani familia Narita a trecut printr-o adevarata drama. Sotul, Viorel Narita, profesor intr-un liceu din Baia Mare si sef al unui cerc de ateism stiintific, a inceput sa se simta din ce in ce mai rau. Cancerul a patrus in casa lor. El a fost supus unei interventii chirurgicale. Zilele treceau... dar starea sa de sanatate nu se ameliora. In aceasta crunta batalie, familia Narita a inteles ca poate birui doar prin rugaciune. In toata aceasta perioada, ei au gasit confort si alinare in programele difuzate pe Alfa Omega TV. Dumnezeu a intervenit iar familia Narita si biserica lor au realizat ca au fost martorii unui miracol.

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/