Vieti in lumina 1.3 - Marturie Mal Onica (Targu Mures)

Adaugat la :  17.12.2015

Mal Onica are 60 de ani si este din Targu Mures. Multa vreme nu a stiut cine este Dumnezeu cu adevarat si nici faptul ca poate avea o relatie personala cu El.

„Credeti-ma, m-am dus chiar cand am inceput sa umblu la rugaciuni, pe la adunari de femei, nu stiam sa ma rog. Aveam rugaciunile mele, nu stiam ca pot sa ma rog personal lui Isus, sa-i spun problemele mele si ce ma apasa. Imi era frica de aceste lucruri. De cand am inceput sa am o relatie personala cu Isus, el a devenit prietenul meu care nu m-a dezamagit niciodata.” A spus Mal Onica.

Acesta a inteles dragostea lui Dumnezeu iar apoi s-a integrat intr-o biserica pe care a simtit-o aproape de inima sa.

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/