Vieti in lumina 2.6 - Cristi Muscalu (Teen Challenge)

Adaugat la :  3.04.2019

Cristi are 30 de ani, dintre care 15 ani a fost consumator de heroina si de droguri injectabile. Totul a inceput la varsta de 13 ani cand, odata cu lipsa atentiei din partea tatalui, a cautat acceptare intr-un mediu nepotrivit.

Inainte sa constientizeze pericolul drogurilor, Cristi era deja dependent, devenise „unul de-al lor.”Constrans sa aleaga intre droguri si familie, condus de dependente, Cristi pleaca pe strada. Consumat de droguri, obosit de lupta cu el insusi, Cristi cere ajutorul lui Dumnezeu. Astfel, ajunge in Centrul Teen Challenge din Bucuresti unde incepe procesul de restaurare si eliberare.

mai multe marturii crestine gasiti la link-ul urmator: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/marturii#axzz5k22db5lB