Vladimir Lutic vorbeste despre cum Dumnezeu l-a eliberat de gelozie, depresie si alte vicii

Adaugat la :  10.03.2016

A inceput sa mearga la biserica din comuna Voloca, iar starea lui a inceput sa i se schimbe. Perioada in care petrecea timp in rugaciune pe genunchi era o perioada de bucurie. Cand lasa rugaciunea, imediat venea depresia si felurite ganduri, in mod deosebit ganduri de gelozie. Acesta spune ca de mic copil a avut probleme cu gelozia si a simtit acest lucru si pe parcurs dar si inainte de casatorie, cand se intalnea cu alte fete. Dupa ce a marturisit in fata slujitorilor bisericii, s-a simtit mai bine. Dar dupa un timp, gelozia continua sa revina. Noaptea, cerea telefonul sotiei pentru a-i verifica mesajele si cerceta orice lucru, pentru ca nu avea pace. Apoi a cerut ajutorul familiei, sotiei si copiilor si de atunci a avut o alta atitudine si a fost mul mai multa dragoste in familie. El l-a chemat in rugaciune pe Dumnezeu si in Numele lui Isus a mustrat duhul de gelozie, rugandu-se zilnic pentru eliberare.

mai multe resurse crestine gasiti pe site-ul http://alfaomega.tv/