Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Mesagerul - Anihilarea kriptonitei - 6 - Inceputul - John Bevere

Adaugat la :  1.02.2019
Vizualizari :  0
+ Add To

In acest episod, John vorbeste despre inceputul idolatriei. Cum a luat fiinta un Isus fals in crestinism ? Ambii sunt rezultatul unei stari foarte asemanatoare. Starea e aceasta: o inima impietrita din cauza lipsei de pocainta adevarata. Evanghelia e atat de puternica incat nu doar ne elibereaza de pedeapsa pacatului, ci ne elibereaza de robia pacatului.

DESPRE SEMINARUL ANIHILAREA KRIPTONITEI

La fel ca Superman care poate sari peste orice obstacol si poate invinge orice dusman, crestinul are abilitatea supranaturala de a trece peste provocarile cu care se confrunta. Dar problema cu care ne confruntam atat noi, cat si Superman, este acea kriptonita care ne fura puterea. Bineinteles, Superman si kriptonita sunt elemente fictive, dar in viata crestinului exista o kriptonita adevarata. Seminarul „Anihilarea kriptonitei” vrea sa raspunda la intrebarea: „De ce nu mai experimentam acea putere divina care era evidenta in randul crestinilor din primul secol?” Vom afla: „Care este kriptonita din viata crestinului?”, „De ce compromite comunitatile din care facem parte?” si, cel mai important, „Cum putem scapa de legaturile ei?”.

Toate sesiunile aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/9716-seminar-intreg-gratuit-anihilarea-kriptonitei-john-bevere

Adauga comentariul tau!


x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.