Mesagerul - Anihilarea kriptonitei - 7 - Adevar, toleranta si dragoste - John Bevere

Adaugat la :  1.02.2019

De ce crestinii de azi nu se mai opun pacatului? De ce nu il confrunta? Credinta, dragostea, slujirea noastra creste, dar nu ne opunem lucrurilor care ii atrag pe oameni spre un Isus fals, spre idolatrie. Un proverb latin spune: Tacerea inseamna aprobare. Trebuia sa vorbeasca cand a avut ocazia. De ce tolereaza Biserica pacatul? Din cauza intelegerii gresite a dragostei adevarate. In vremurile acestea, societatea se indeparteaza de adevar si avem o dragoste falsa, care nu e deloc dragostea lui Dumnezeu. Asta ii face pe oameni sa-si creeze un Isus fals.

DESPRE SEMINARUL ANIHILAREA KRIPTONITEI

La fel ca Superman care poate sari peste orice obstacol si poate invinge orice dusman, crestinul are abilitatea supranaturala de a trece peste provocarile cu care se confrunta. Dar problema cu care ne confruntam atat noi, cat si Superman, este acea kriptonita care ne fura puterea. Bineinteles, Superman si kriptonita sunt elemente fictive, dar in viata crestinului exista o kriptonita adevarata. Seminarul „Anihilarea kriptonitei” vrea sa raspunda la intrebarea: „De ce nu mai experimentam acea putere divina care era evidenta in randul crestinilor din primul secol?” Vom afla: „Care este kriptonita din viata crestinului?”, „De ce compromite comunitatile din care facem parte?” si, cel mai important, „Cum putem scapa de legaturile ei?”.

Toate sesiunile aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/9716-seminar-intreg-gratuit-anihilarea-kriptonitei-john-bevere