Mesagerul - Bine sau Dumnezeiesc - 1 - Este BINE suficient? - John Bevere

Adaugat la :  21.02.2019

Bine sau Dumnezeiesc 1/6 - Primul episod din aceasta serie este intitulat „Este ”bine” suficient ?” In acest episod Bevere explica de ce binele pe care il facem nu e intotdeauna dumnezeiesc. Vorbeste despre Gps-ul vesnic, ideea de a ne seta destinatia in care vrem sa ajungem. Ce scop maret avem in viata? Daca iti doresti ceva, mai presus de orice, trebuie sa faci orice sa ajungi in locul acela.

TOATE SESIUNILE AICI: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/9019-seminar-intreg-gratuit-bine-sau-dumnezeiesc-john-bevere

DESPRE SEMINARUL BINE SAU DUMNEZEIESC

De ce binele fara Dumnezeu nu este indeajuns de bine? Daca este bun, probabil ca este de la Dumnezeu. Oare? In vremea aceasta, termenii bine si dumnezeiesc par a fi unul si acelasi lucru. Credem ceea ce este acceptat in mod general, ca binele este in acord cu voia lui Dumnezeu. Generozitatea, umilinta, dreptatea — reprezinta binele. Egoismul, aroganta, cruzimea — reprezinta raul. Distinctia pare destul de evidenta. Dar oare la atat se limiteaza totul? Daca binele este atat de evident, de ce ne mai cere Biblia sa il discernem si sa il recunoastem? Bine sau Dumnezeiesc? Acesta nu este un alt mesaj de dezvoltare personala. Aceasta carte va face mai mult decat sa iti ceara sa iti schimbi comportamentul. Ea te va imputernici sa relationezi cu Dumnezeu la un nivel care va influenta fiecare aspect al vietii tale.