Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Mesagerul - Cu gandul la vesnicie - 1 - Vesnicia - John Bevere

Adaugat la :  25.09.2017
Vizualizari :  0
+ Add To

Dumnezeu a pus vesnicia in inima noastra si de aceea trebuie intotdeauna sa gandim si sa actionam din perspectiva vesniciei.

Este foarte important ca noi ca si crestini sa nu ne gandim ca viata noastra dureaza 90 de ani, ci sa o privim dintr-o perspectiva vesnica. Nimeni nu patrunde vesnicia. Eclesiastul 3:11 spune ca „Dumnezeu a pus vesnicia in inima noastra”, de aceea in Psalmi spune ca „nebunul zice in inima lui: nu exista Dumnezeu!” Nebunul nu zice in mintea lui. Exista atei care cred in adancul inimii ca Dumnezeu exista.

Vesnicia este eterna. Cu toate acestea, nu este doar un timp fara sfarsit, intrucat nu este supusa timpului, ci timpul este supus vesniciei. Daca am vorbi despre vesnicie ca fiind o durabilitate perpetua, ar insemna sa ratam imaginea de ansamblu. Pentru a avea cea mai buna imagine despre vesnicie, trebuie sa privim la Dumnezeu insusi care este fara limita in putere, virtute, cunostinta, intelepciune si intelegere. El exista prin Sine.

Titlul original al seriei, in limba engleza: Driven by Eternity

Adauga comentariul tau!


x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.