Mesagerul - Fete inarmate cu sabii - 7 - Diferite tipuri de sabii - Lisa Bevere

Adaugat la :  3.09.2018

Lisa vorbeste despre mai multe tipuri de sabii si ce semnifica acestea. Cea mai puternica dintre toate este sabia predata.

Cuvantul lui Dumnezeu este o sabie pe care ne este mult mai usor sa o studiem decat sa o manuim. Este vremea ca sa punem in mana femeilor sabii si sa le ajutam sa conecteze cerul cu pamantul. In lumea intreaga sunt femei care sufera ca victime ale traficului de fiinte umane, abuzate si chiar ucise pentru ca sunt femei. Lisa Bevere arata ca aceste atacuri arata mai degraba cine ar putea fi aceste femei in viitor decat cine au fost ele in trecut. In Fete inarmate cu sabii ea explica faptul ca dusmanul cauta sa le dezarmeze pe toate planurile. Este vremea ca femeile sa fie eroine pentru Dumnezeu, sa fie curajoase, cu discernamant, iertatoare si intelepte. Este vremea sa va ridicati sabiile si sa luptati cu eroism.