Mesagerul - Momeala satanei - 6 - Impacare - John Bevere

Adaugat la :  18.02.2019

SEMINARUL MOMEALA SATANEI este un seminar de 6 sesiuni sustinut de John Bevere, despre cum sa nu il lasam pe Satan sa aiba castig de la noi. Momeala Satanei da in vileag una dintre cele mai inselatoare curse pe care le foloseste Diavolul pentru a-i indeparta pe credinciosi de voia lui Dumnezeu: ofensa. Cei mai multi oameni care-i cad in plasa nici macar nu-si dau seama de starea lor. Nu te lasa pacalit! Te vei infrunta cu diferite ofense si depinde de tine modul in care acestea iti vor afecta relatia cu Dumnezeu. Raspunsul tau iti va determina viitorul. Daca actionezi corect in fata jignirii, vei deveni o persoana mai puternica, nu una plina de amaraciune.

Toate sesiunile aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/10145-seminar-intreg-gratuit-momeala-satanei-john-bevere