Mesagerul - Trezirea leoaicei - 4 - Rostul tariei este slujirea - Lisa Bevere

Adaugat la :  21.02.2019

Sesiunea 4/8 - Rostul tariei este slujirea. Taria este pentru slujire, nu pentru statut. Fiecare dintre noi trebuie sa caute binele celor din jur, si sa gaseasca mijloacele prin care s-o faca.

Toate sesiunile aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/10170-seminar-intreg-gratuit-pentru-femei-trezirea-leoaicei-lisa-bevere

DESPRE SEMINARUL TREZIREA LEOAICEI

Leoaica se ridica din toropeala ei. O imagine magnifica a tariei, a pasiunii si a frumusetii. Simpla ei prezenta domina peisajul, ii protejeaza pe cei tineri si il imputerniceste pe leu. Cand calatoresc in grup, leoaicele devin o forta strategica si creativa demna de remarcat, comportandu-se de parca ele ar determina schimbarea lumii din jurul lor.

In Trezirea leoaicei, Lisa Bevere ne prezinta viata si imaginea leoaicei ca pe o combinatie de indarjire si tandrete. Scotand la iveala numeroase caracteristici surprinzatoare ale acestei fiinte uimitoare, Lisa le incurajeaza pe femei sa descopere o pasiune proaspata pentru viata lor. Intesata cu informatii patrunzatoare din natura si cu o multime de referinte biblice despre leoaica, Trezirea leoaicei constituie o chemare adresata femeilor de a se ridica cu putere pentru a schimba lumea din jurul lor.

Descopera ce inseamna: Sa fii o reprezentare splendida a tariei; Sa ii protejezi cu indarjire pe cei tineri; Sa vorbesti in dreptul celor redusi la tacere; Sa traiesti la lumina si vanezi la intuneric; Sa iti inalti glasul cu putere pentru a schimba totul in jur;

DESPRE LISA BEVERE

Cu pasiune. Actuala. Usor de inteles. Cu putere. Nostima. Aceste cuvinte o descriu pe Lisa Bevere – vorbitor international, autor de succes si coproducator al emisiunii TV „The Messenger”, care se receptioneaza in mai mult de 216 tari. Cu o transparenta caracteristica, Lisa impartaseste cuvantul lui Dumnezeu imbibat cu experiente personale pentru a imputernici femeile sa descopere puterea libertatii. Inima ei este plina de pasiune pentru dreptatea sociala, iar ca avocat al schimbarii i-a mobilizat si pe altii sa ia parte la ameliorarea suferintelor din lume.