Mesagerul - Trezirea leoaicei - 7 - Leoaicele traiesc in lumina, vaneaza pe intuneric - Lisa Bevere

Adaugat la :  21.02.2019

Sesiunea 7/8 - Leoaicele traiesc in lumina si vaneaza pe intuneric. Trimitem rugaciuni in locuri cuprinse de intuneric si ii cerem lui Dumnezeu sa rupa mainile vrajmasilor, sa caute si sa distruga. Trebuie sa-L rugam pe Duhul lui Dumnezeu sa faca ce noi nu putem. Avem nevoie de tarie pentru a rosti astfel de rugaciuni.

Toate sesiunile aici: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/10170-seminar-intreg-gratuit-pentru-femei-trezirea-leoaicei-lisa-bevere

DESPRE SEMINARUL TREZIREA LEOAICEI

Leoaica se ridica din toropeala ei. O imagine magnifica a tariei, a pasiunii si a frumusetii. Simpla ei prezenta domina peisajul, ii protejeaza pe cei tineri si il imputerniceste pe leu. Cand calatoresc in grup, leoaicele devin o forta strategica si creativa demna de remarcat, comportandu-se de parca ele ar determina schimbarea lumii din jurul lor.

In Trezirea leoaicei, Lisa Bevere ne prezinta viata si imaginea leoaicei ca pe o combinatie de indarjire si tandrete. Scotand la iveala numeroase caracteristici surprinzatoare ale acestei fiinte uimitoare, Lisa le incurajeaza pe femei sa descopere o pasiune proaspata pentru viata lor. Intesata cu informatii patrunzatoare din natura si cu o multime de referinte biblice despre leoaica, Trezirea leoaicei constituie o chemare adresata femeilor de a se ridica cu putere pentru a schimba lumea din jurul lor.

Descopera ce inseamna: Sa fii o reprezentare splendida a tariei; Sa ii protejezi cu indarjire pe cei tineri; Sa vorbesti in dreptul celor redusi la tacere; Sa traiesti la lumina si vanezi la intuneric; Sa iti inalti glasul cu putere pentru a schimba totul in jur;

DESPRE LISA BEVERE

Cu pasiune. Actuala. Usor de inteles. Cu putere. Nostima. Aceste cuvinte o descriu pe Lisa Bevere – vorbitor international, autor de succes si coproducator al emisiunii TV „The Messenger”, care se receptioneaza in mai mult de 216 tari. Cu o transparenta caracteristica, Lisa impartaseste cuvantul lui Dumnezeu imbibat cu experiente personale pentru a imputernici femeile sa descopere puterea libertatii. Inima ei este plina de pasiune pentru dreptatea sociala, iar ca avocat al schimbarii i-a mobilizat si pe altii sa ia parte la ameliorarea suferintelor din lume.