Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

COPII: Desene animate Eroii luminii vol.3 - R. Wurmbrand, Sf. Augustin, CorrieTenBoom, Samuel Morris

Adaugat la :  4.12.2014

Comanda DVD: http://alfaomega.tv/librarie/programe-pentru-copii/eroii-luminii-volumul-3-produs

Descopera povestile unor sfinti: Sfantul Augustin, Richard Wurmbrand, Samuel Morris, Corrie Ten Boom

Eroii Luminii este o serie de desene animate despre viata unor eroi ai credintei pe care copiii se pot baza.

In acest nou volum ii poti urmari pe Richard Wurmbrand cum alege sa ramana credincios lui Hristos in Romania comunista, pe Corrie Ten Boom, care incearca sa salveze de la moarte evrei nevinovaţi, Augustin - care ţine un discurs care ar putea incetini progresul bisericii şi progresul influenţei creştinismului si pe Samuel Morris - misionar intr-o jungla africana.

Titlul original: The Torchlighters

Producator: Christian History Institute & The Voice of the Martyrs (2008)

Continut: 1 DVD / 4 episoade x 30 minute


Povestea lui Richard Wurmbrand

Intr-o Romanie aflata in mijlocul razboiului, nu exista decat o singura modalitate prin care bisericile sa obtina protectia guvernului: sa ofere ajutor si sustinere comunistilor aflati la putere. In schimb, pastorul Richard Wurmbrand alege sa ramana credincios lui Hristos, punand astfel viata lui si a familiei sale in mare pericol.


Povestea lui Corrie ten Boom

Corrie ten Boom si familia ei erau ceasornicari. Insa, pe masura ce Al Doilea Razboi Mondial preia controlul orasului lor, in casa familiei Boom poposeste un copilas evreu inocent, care avea nevoie disperata de protectie de cruzimea invadatorilor nazisti. Vor reusi ei sa il protejeze pe acest copil si multi altii? Care va fi costul slujirii lui Dumnezeu in mijlocul unor oameni cruzi si rai?


Povestea lui Augustin

Tanarul Augustin considera credinta mamei lui o nebunie. Cu intelectul lui superior, care il poate conduce, se furiseaza din casa si incepe o noua aventura pe strazile Romei. Cand imperiul hotaraste sa puna stapanire pe una dintre bisericile crestine din Milano, Augustin se pregateste sa tina discursul vietii lui, discurs care ar putea incetini progresul bisericii si progresul influentei crestinismului.


Povestea lui Samuel Morris

Tanarul print Kaboo este tinut ostatic pentru recompensa de catre un trib inamic infricosator. Razboinicii il leaga pe tanarul print si se pregatesc sa termine cu el, cand dintr-o data, o lumina orbitoare apare si funiile cad la pamant. Kaboo aude o voce care ii spune sa fuga. Sub privirile ingrozite ale razboinicilor, Kaboo scapa in jungla africana unde intalneste o caravana de misionari.


Comanda DVD: http://alfaomega.tv/librarie/programe-pentru-copii/eroii-luminii-volumul-3-produs

Alte informatii

Canalul Alfa Omega TV poate fi receptionat gratuit via satelit: Eutelsat E16A, 16 grade Est, Frecventa – 12.717 Mhz, Polarizare Orizontală, Symbol rate - 7500 ks/s, FEC - 3/4, Codare - MPEG-4. Alfa Omega TV Production detine 2 licente de emisie TV pe satelit: canalele Alfa Omega TV si Alfa Omega TV International. SC Alfa Omega TV Production SRL, Str Aurel Pop nr. 8, Timisoara. Reprezentant legal si asociat unic: Petan Tudor. Conducerea societatii: Petan Tudor: director general, coodonator programe; Petan Mirela: director executiv; Mocofan Muguras: director tehnic/dezvoltare.  Cod de conduita profesionala

x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.