Desene animate crestine - Casa zburatoare (continuarea de la Cartea Cartilor)

Adaugat la :  15.07.2013

Comanda acum: http://alfaomega.tv/librarie/search?keyword=casa+zburatoare&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category

O casa care zboara in timp purtand trei copii jucausi si un profesor mai distrat si un robotel ciudat prin aventuri pline de actiune. Casa zburatoare isi aduce telespectatorii inapoi in regatul biblic stravechi numit Israel pentru a cunoaste oameni si a vedea evenimente ce au schimbat cursul istoriei. Miracole fantastice, caractere interesante si localnici exotici dau coloratura episoadelor timp in care calatorii sunt martorii unor evenimente marete din Biblie. In acelasi timp, calatorii invata lectii importante despre bunatate, dragoste, onestitate si alte valori care le schimba viata.

Volumul 1:

TOT CE STRALUCESTE

SECRETE MILITARE

CASTIG SI PIERDERE

Comanda vol. 1 la http://alfaomega.tv/librarie/programe-pentru-copii/casa-zburatoare-produs