Cartea Cărților a cucerit inimile copiilor din Ocna Mureș și Memo merge la spital

Adaugat la :  27.11.2019

Roboțelul Memo face o vizită la spital!

Clubul pentru copii „Viață 9”, ce funcționează în cadrul Bisericii Casa Tâmplarului din orașul Ocna Mureș, județul Alba, a organizat recent un eveniment Cartea Cărților. Au fost prezenți aproximativ 60 de copii din biserică, dar și din afara ei.

Paula Decean, organizator, Casa Tâmplarului – Ocna Mureș: În ziua de azi, oricâte povești le-am spune copiilor nu sunt relevante. Când le arăți un video e mult mai relevant, mult mai interesant. Iar pentru mine, Cartea Cărților înseamnă enorm.

Ilinca Cir, Casa Tâmplarului – Ocna Mureș: Acest eveniment a însemnat foarte mult pentru noi, pentru că așa au venit și alți copii. Prin desene animate ei sunt atrași foarte mult, văd ceva colorat și atunci automat vin.

Ana-Maria, participantă, Cluj-Napoca: Astăzi am venit cu nepoțelul la evenimentul pregătit de către cei de la Casa Tâmplarului Ocna Mureș. Îi place să se uite la tot ce ține de desenele cu Memo. E fascinat.

Cu ajutorul desenelor animate, copiii asimilează mult mai ușor principiile biblice. Pe lângă jocuri și concursuri, cei mici s-au bucurat de participarea roboțelului Memo.

Loredana Decean, participantă, Cluj-Napoca: Am venit din Cluj-Napoca împreună cu soțul meu și cei doi copii ai noștri, Tesa și Lucas. Și ne-am bucurat de bucuria lor să vină să-l vadă în persoană pe Memo. Au făcut și poze cu el. Desenele acestea sunt o binecuvântare pentru copiii din generația de astăzi.

Nicoleta Vlăjan, participantă, Ocna Mureș: Au fost desenele copilăriei mele. Eu de acolo îmi aduc aminte tot felul de lucruri. Bine, cum ați spus, varianta asta e modernă, dar este același principiu.

Robert Băcilă, participant, Ocna Mureș: Avem doi copii. Elisa și Luis se numesc. I-am adus la acest eveniment pentru că eu cred că îi apropie mai mult de Dumnezeu, le formează un caracter frumos pentru că ei se uită mult la aceste desene animate.

Viorica Vereș, participantă, satul Fărău, jud. Alba: E o informație care, după părerea mea, ajunge la copii mult mai ușor fiind adaptată vârstei lor. E o idee bună pentru că îi învață lucruri bune, din Biblie.

Evenimentul de la Ocna Mureș a avut și un moment mai puțin obișnuit. Roboțelul Memo alături de organizatori a vizitat o fetiță internată în spital.

Simona Decean, organizator, Casa Tâmplarului – Ocna Mureș: Fetița când ne-a văzut s-a speriat puțin pentru că nu și-a imaginat cum e Memo. Ea a crezut că e mic, așa ca un copil mic, iar când a văzut că e așa mare... Am cântat cu ea Imnul Mântuirii, am vorbit, am povestit. A fost așa de frumos și fetița l-a prins în brațe pe Memo și a lăsat capul pe el. Am văzut clar bucurie în inima ei și am știut că asta a fost de la Duhul Sfânt să mergem acolo în spital. A fost extraordinar pentru noi, dar și pentru ea și pentru mamă.

Copiii care au fost prezenți la Clubul „Viață 9” au vizionat episodul „Samariteanul milostiv” și au învățat ce înseamnă iubirea aproapelui.

Paula Decean, organizator, Casa Tâmplarului – Ocna Mureș: Noi știm că asta e biserica de mâine. Copiii sunt biserica de mâine și vrem să implementăm Cuvântul lui Dumnezeu în viața lor și să-i creștem în cunoașterea lui Dumnezeu. Și Cartea Cărților este o platformă extraordinară pentru oricine. E ceva extraordinar pentru biserică.

Evenimentele evanghelistice Cartea Cărților pot fi realizate de orice biserică sau organizație care lucrează cu copiii, cu un minim de efort și în colaborare cu Alfa Omega TV.