Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Emigratia si impactul asupra educatiei copiilor - Responsabilitati in educatia tinerei generatii

Adaugat la :  24.11.2016
Vizualizari :  46
+ Add To

Parintii sunt sfatuiti sa stea impreuna cu copiii, daca s-au casatorit. In cazul in care acestia se decid sa plece in alta tara, trebuie sa isi ia cu ei copiii.

Nicu Gramesc: Zona N-E a Romaniei nu este foarte dezvoltata. Cei care termina liceul, doresc ceva mai divers, iar ei pleaca spre alte tari sau orase din Romania, in special in Cluj, cand vine vorba de tinerii crestini.

Extras din emisiunea Realitati si perspective 31 - Responsabilitati in educatia tinerei generatii. Urmariti emisiunile „REALITATI SI PERSPECTIVE” pentru a obtine o perspectiva crestina asupra contextului actual in care traim - in fiecare sambata, de la ora 21, la Alfa Omega TV. Urmareste toate emisiunile Realitati si Perspective - http://alfaomega.tv/mediacenter/category/realitati-si-perspective

#RSP‬ ‪#RealitatiSiPerspective‬

Adauga comentariul tau!


x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.