DVD: Rugul Aprins 2014 - Ponoara, Bihor - comanda DVD

Adaugat la :  8.10.2014

Comanda albumul DVD (70 lei): http://alfaomega.tv/librarie/rugul-aprins-maslinul/rugul-aprins-2014-ponoara-bihor-produs

Rugul Aprins Ponoara 2014/ Intalnirea anuala de rugaciune pe munte!

Sau la telefon 0256.284.913, sau prin email: comenzi@alfaomega.tv

In perioada 31 iulie-4 august 2014, la Ponoara, jud. Bihor, a avut loc o noua intalnire pe munte Rugul Aprins. Au avut loc momente inaltatoare in rugaciune, inchinare si Cuvant, rugaciuni pentru vindecare, eliberare ÅŸi mantuire, precum ÅŸi mesaje speciale.

Vorbitori: Ioan Caba, Samuel Caba, Florin Dan, Gabi Zagrean, Ron Brown, Catalin Baciu, Cornel Urs, Nicu Gramesc, Razvan Mihailescu, Charles Nzekwe

Inchinarea a fost condusa de Rugul Aprins Toflea, David Lela, Beni si Veronica, Sunny Tranca.

Contine 7 discuri - 20 sesiuni

DISC 1