Intalnirea Maslinul Oradea (Biserica Betel) - 1 decembrie 2010 - partea 2

Adaugat la :  14.01.2012

Cele mai semnificative momente ale intalnirii de rugaciune MASLINUL, intalnire realizata de organizatori, asociatia crestina Rugul Aprins pentru a ridica la tronul de har al lui Dumnezeu rugaciuni pentru Romania si pentru nevoi specifice ale Bisericii lui Cristos. Intalnirea a fost organizata in 1 Decembrie 2010, Ziua Nationala a Romaniei, a fost gazduita de Biserica Betel din Oradea si a reunit credinciosi din mai multe confesiuni religioase.

Cumpara DVD: http://alfaomega.tv/magazin/details/438/31/dvd-uri/conferinte-/-evenimente-crestine/maslinul---1-dec-2010---biserica-betel-oradea

mai multe programe crestine la http://alfaomega.tv/mediacenter