Donează     Rugăciune       TV LIVE                           

Rugul Aprins 2010 - Ponoara, jud Bihor - 5-9 August 2010

Adaugat la :  23.07.2010
Vizualizari :  30587
+ Add To

Comanda DVD - http://www.libraria-crestina.ro/dvd-uri-crestine/conferinte/details/429/31/dvd-uri/conferinte-/-evenimente-crestine/rugul-aprins-2010----intalnirea-de-rugaciune-pe-munte---ponoaraTabara de Rugaciune Rugul Aprins 2010 de la Ponoara, jud. Bihor, va incepe joi, 5 august orele 19.00, si va dura pana luni 9 august. Vor participa grupuri de cantareti din toata tara, iar vorbitorii principali vor fi Pastor dr. Rick Van Hoose din SUA, Profet Ron Vaugh, pastor Abel Kongu din Africa, pastor Jacky James din Anglia , pastor Ioan Caba din Romania si altii.


Se va pune accent pe vindecare si eliberare, in mod special rugaciune pentru toti cei care au probleme. Credem in revarsarea puterii lui Dumnezeu si in zilele noastre . Este o altfel de tabara... un loc al transformarii tale. Cazarea se poate face in corturi sau masini. Nu exista taxa de participare. Va asteptam cu drag!


Pentru mai multe informatii accesati http://www.maslinuloradea.ro

Adauga comentariul tau!


x

Abonează-te la revista gratuită, la newsletterul nostru email sau la punctele de rugăciune lunare, durează doar câteva secunde.  Abonare

Rugaciune Ai o problemă și ai nevoie de ajutor în rugăciune? Suntem aici pentru tine, te putem sprijini, ne rugăm împreună cu tine! Scrie-ne!

Alfaomega.tv folosește cookies. Info și setări: Politica Cookies. Politica confidențialitate.