Rugul Aprins Lipova - 5 iulie 2014 - Ancorele Vietii - Mircea Demean

Adaugat la :  1.08.2014

Ca sa rezisti in furtuna vietii ai nevoie de 4 ancore :

1. Familia dupa modelul Scripturii

2. Cuvantul lui Dumnezeu

3. Biserica

4. Supranaturalul

La intalnirea de rugaciune Rugul Aprins de la Lipova, 5 iulie 2014, au avut loc rugaciuni pentru vindecare, eliberare ÅŸi mantuire, precum ÅŸi mesaje speciale.

In album sunt incluse predicile pastorilor Iosif Ţon si Mircea Demean, momente speciale de inchinare si rugaciune.

Preţ: 25 lei / 2 DVD-uri / 4 programe

Tel: 0256 284913 / comenzi@alfaomega.tv / http://alfaomega.tv/librarie/rugul-aprins-maslinul/rugul-aprins-lipova-5-iulie-2014-produs#axzz38pcwXMeT