Puterea rugăciunii 8.21 - Rugul Aprins - Daniel Drumea și Gordon van Veelen

Adaugat la :  9.09.2019

În cadrul acestui program, veți auzi despre schimbările pe care Dumnezeu vrea să le facă în România. Aceste lucruri au fost evidențiate în contextul evenimentului Rugul Aprins, unde Domnul a vorbit prin mai mulți slujitori.

Unul dintre ei a fost pastorul Daniel Drumea, care a predicat despre adevărata pocăință, care presupune renunțarea completă la sine. Dar pocăința este numai unul dintre lucrurile pe care le vrea Domnul de la noi: ne cere să ne implicăm activ, eliberând și vindecând oamenii.

În partea a doua, veți auzi mesajul lui Gordon van Veelen. La rândul lui, a explicat importanța de a lucra pentru Dumnezeu. Isus ne spune că cei care cred în El vor face minuni chiar mai mari decât ce a făcut El, între trebuie să ne dorim acest lucru.

Mai multe resurse creștine găsiți pe site-ul http://prayernet.ro/