Rugul Aprins 2020 - 2 - vineri seara (7 aug) - Biserica Râul Vieții București

Adaugat la :  7.08.2020

Rugul Aprins 2020 - 2 - vineri seara - transmisiune de la Biserica Râul Vieții București. Va fi o seară de vindecare, vor sluji Răzvan Mihăilescu și alții.

Toate înregistrările Rugul Aprins le vom aduna aici: https://alfaomega.tv/rugulaprins

Dacă aveți cereri de rugăciune, trimiteți-le la adresa de email: brvrugaciune@gmail.com

Pentru mai multe informații despre ce este Rugul Aprins, pentru întrebări, cereri de rugăciune sau contact direct, accesați pagina Rugul Aprins: https://www.facebook.com/RugulAprinsOficial

Datorită restricțiilor cauzate de pandemie, în acest an nu va avea loc întâlnirea de la Ponoară. Rugul Aprins va avea o formă diferită în acest an, axată pe slujire și cu acces online pentru toți. Vor avea loc 6 programe, organizate de bisericile partenere Rugul Aprins, transmise live pe Facebook-ul și pe site-ul https://alfaomega.tv/rugulaprins, precum și pe pagina de Facebook Rugul Aprins - https://www.facebook.com/RugulAprinsOficial