Rugul Aprins 2020 - 3 - sâmbătă dimineața (8 august) - Biserica Râul Iubirii Ceica

Adaugat la :  8.08.2020

Rugul Aprins 2020 - 3 - sâmbătă dimineața (8 august) - transmisiune de la Biserica Râul Iubirii Ceica. Azi vor sluji: Ioan Caba, Florin Dan, Daniel Drumea și echipa de închinare a Bisericii “Râul iubirii” Ceica

Toate înregistrările le vom aduna aici: https://alfaomega.tv/rugulaprins

Dacă aveți cereri de rugăciune în această dimineață, trimiteți-le prin mesaj privat aici: https://www.messenger.com/t/rauliubiriiceica

Pentru mai multe informații despre ce este Rugul Aprins, pentru întrebări, cereri de rugăciune sau contact direct, accesați pagina Rugul Aprins: https://www.facebook.com/RugulAprinsOficial

Datorită restricțiilor cauzate de pandemie, în acest an nu va avea loc întâlnirea de la Ponoară. Rugul Aprins va avea o formă diferită în acest an, axată pe slujire și cu acces online pentru toți. Vor avea loc 6 programe, organizate de bisericile partenere Rugul Aprins, transmise live pe Facebook-ul și pe site-ul https://alfaomega.tv/rugulaprins, precum și pe pagina de Facebook Rugul Aprins - https://www.facebook.com/RugulAprinsOficial

Program transmisiuni

Vineri 7 August, ora 11:00 - Biserica Râul Trezirii Arad