Rugul Aprins 2020 - 5 - duminică dimineața (9 august) - Biserica Râul Vieții București

Adaugat la :  9.08.2020

Rugul Aprins 2020 - 5 - duminică dimineața (9 august) - transmisiune de la Biserica Râul Vieții București. În această dimineață va fi un mesaj despre rolul Bisericii în vindecarea națiunii, precum și slujire pentru cei care trimit cereri de rugăciune.

Toate înregistrările Rugul Aprins le vom aduna aici: https://alfaomega.tv/rugulaprins

Dacă aveți cereri de rugăciune, trimiteți-le la adresa de email: brvrugaciune@gmail.com

Pentru mai multe informații despre ce este Rugul Aprins, pentru întrebări, cereri de rugăciune sau contact direct, accesați pagina Rugul Aprins: https://www.facebook.com/RugulAprinsOficial

Datorită restricțiilor cauzate de pandemie, în acest an nu va avea loc întâlnirea de la Ponoară. Rugul Aprins va avea o formă diferită în acest an, axată pe slujire și cu acces online pentru toți. Vor avea loc 6 programe, organizate de bisericile partenere Rugul Aprins, transmise live pe Facebook-ul și pe site-ul https://alfaomega.tv/rugulaprins, precum și pe pagina de Facebook Rugul Aprins - https://www.facebook.com/RugulAprinsOficial