Rugul Aprins Ponoara 2018 - 5 - Momente de inchinare si rugaciune Michael Stanciu, Silviu Cuc

Adaugat la :  7.06.2019

Cea mai mare intalnire de rugaciune din Romania a avut loc in anul 2018 la inceputul lunii august, la Ponoara, in judetul Bihor. Aflat la a 14-a editie, „Rugul Aprins” a adus impreuna participanti din toate colturile Romaniei si din strainatate care s-au bucurat de momentele de slujire.

Asociatia Interconfesionala „Rugul Aprins” a invitat vorbitori din mediul evanghelic din Romania si din diaspora alaturi de numeroase formatii de lauda si inchinare. Mesajele biblice s-au axat pe conceptul de identitate, autoritate si pozitionare a credinciosului in Hristos.

TOATE INREGISTRARILE RUGUL APRINS PONOARA 2018 AICI: https://alfaomega.tv/alfa-omega-tv/noutati-alfa-omega/9152-rugul-aprins-ponoara-2-6-august-2018-transmis-live-de-aotv

sidebar tvlive
sidebar facebook
sidebar revista